Movo-järjestelmällä 70% lisää varastotilaa

Movo, Kake Container

Kake Container Oy tuottaa yrityksille varastopalveluita kuten halleja ja liiketiloja. Yrityksellä on Tornion Röytässä noin 4 hehtaaria varastotiloja, joiden käyttöä on tehostettu ja optimoitu Intolog Oulu Oy:n toimittamilla varastokaluste- ja laiteratkaisuilla. 

Movo-siirtohyllyjärjestelmän avulla saadaan tila erittäin tehokkaasti käyttöön, jopa 70% enemmän perinteiseen kuormalavavarastoon verrattuna.  Kohteessa työkäytävät mitoitettu työntömastotrukille.

Kake Containerin toimintojen kasvu vaatii myös varastopalveluiden laajentamista. Viimeisimpänä varastotilojen tehostamistoimena toimitettiin
Kasten MOVO-siirtohyllystö kuormalavoille, Kasten P90 kuormalavahyllystöjä sekä Roclan työntömastotrukkeja. Järjestelmien avulla tiloihin muodostui 14000 uutta kuormalavapaikkaa. Movo-siirtohyllyjärjestelmän avulla tila saadaan erittäin tehokkaasti käyttöön, jopa 70% enemmän lavapaikkoja
perinteiseen kuormalavavarastoon verrattuna. Lisäksi varastoturvallisuutta on tehostettu hyllystöritilöillä ja törmäyssuojilla ja toimitukseen sisältyi myös varaston merkintäjärjestelmät. Intolog Oulu Oy oli mukana suunnittelussa jo uusien tilojen valmistumisvaiheessa, jolloin MOVO-siirtohyllystöjärjestelmän lattiakiskot asennettiin. Tämä toimintamalli mahdollisti Movo-siirtohyllyjärjestelmän käyttöönoton helposti myöhemminkin.

Kalevi Kuokkanen, Toimitusjohtaja, Kake Container Oy:

Intolog Oulu Oy:n ammattitaito ja tuki on ollut kauppojen syntymisen
elinehto, kiitokset siitä

Trukki ja Movo
Työntömastotrukki ja Movo-siirtohyllystö

Huomattava varastokapasiteetin nosto Kasten -satelliittihyllystöillä

Lue asiakastarina