Runsaasti keräilypaikkoja varastoon

Varastossa kuormalava ja pientavarahyllyjä

Pro Nutrition Finland Oy Pro Nutrition Finland Oy on erikoistunut ravintolisien ja erityisruokavaliovalmisteiden myyntiin ja markkinointiin. MWEBSTORE.
FI -verkkokaupan valikoimasta löytyy myös urheiluravinteet, ravintolisät, superfoodit ja muut terveys- ja vapaa-ajan tuotteet.
 

Yrityksen käyttöön valmistui keväällä 2020 uudet toimitilat, joihin Intolog Oulu Oy toimitti kuormalavahyllyt, kevytorsihyllyt, sähköisesti säädettävät pakkaustyöpisteet sekä toimistokalusteet ja trukit. Yrityksen toiminnan kasvaessa Intolog Oulu Oy on ollut koko ajan mukana. Uudet tilat olivat jo kolmas varasto, johon Intolog toimitti kattavasti sisälogistiikan tuotteita. Asiakkaan liiketoiminnan laajentuessa, entiset tilat kävivät ahtaiksi ja Intolog Oulu Oy on ostanut vanhat kalusteet niiltä osin kuin ne eivät enää soveltuneet uuteen tilaan. Uudet tilat suunniteltiin ja kalustettiin tehokkaiksi ja sopiviksi. Sähköisesti säädettävät pakkaustyöpisteet ja sähköisesti säädettävät toimistopöydät mahdollistavat työskentelyn seisaalta tai istualtaan ja ovat kaikille ergonomisesti oikealla korkeudella. Kuormalavahyllyt on mitoitettu työntömastotrukille joka kuului myös toimitukseen. Kolme alinta tasoa toimii keräilyssä.

 

Hyllyt, pöydät

Toimitusjohtaja Kari Vasara:

Vahva suositus! Yhteistyö jatkuu uusien tulevien projektien muodossa.

Huomattava varastokapasiteetin nosto Kasten -satelliittihyllystöillä

Lue asiakastarina