Tilankäytön ja toiminnan tehostaminen varastoautomaateilla, DYNASET Oy

Dynaset pääkuva

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Yrityksen tuotteita käytetään sadoissa tuotesovelluksissa useilla eri toimialoilla ympäri maailman. Ammattitaitoinen henkilöstö valmistaa kaikki Dynaset-tuotteet Suomessa.

Dynasetin toiminnan ja tilankäytön tehostaminen toteutettiin Kasten Tornado -varastoautomaateilla yhteistyössä Intolog Tampere, Niparmi sisälogistiikka Oy:n kanssa. Dynasetin tuotanto on kasvun myötä laajentunut ja tuotanto – ja varastotilojen kehittämiseen ja suunnitteluun on päästy mukaan jo alkuvaiheessa. Pitkä yhteistyö on mahdollistanut tilankäytön ennakoinnin ja optimoinnin.

Tornado -varastoautomaatti valittiin ratkaisuksi, jotta kaikki tehtaan lattianeliöt saatiin hyötykäyttöön ja pystyttiin käyttämään tila tehokkaasti kattoon saakka. Tornadon avulla materiaalien saldotieto pysyy ajantasaisena ja keräilytoiminnoissa saavutetaan huomattavaa ajansäästöä, kun kerättävän tavaran koko, paikka ja määrä vaihtelevat. Varasto pysyy siistimpänä ja järjestelmällisempänä, kun ylimääräisiä lavoja tai materiaaleja ei säilytetä lattiatasossa.  Kaiken lisäksi materiaalit säilyvät suojassa pölyltä.

Dynaset_kuvistuskuva 2Kasten varastoautomaateilla toiminta tehostui ja turvallisuus lisääntyi". Kommentoi Tero Ylä-Soininmäki, tuotantopäällikkö, Dynaset Oy, Tampere

Dynaset kuvistuskuva 1

Huomattava varastokapasiteetin nosto Kasten -satelliittihyllystöillä

Lue asiakastarina