Turvallinen ja tehokas hyllyratkaisu nostimineen

Ht Laser

Turvallinen ja tehokas hyllyratkaisu nostimineen
 

Mitä haettiin hyllyratkaisulla, jonka yhteydessä olisi nosturi

Tavoitteena oli turvallinen ja tehokas hyllyratkaisu nostimineen. Neljäorsiset hyllyt, joilla estetään lavojen putoaminen ja saadaan varmuuskerrointa kantavuuteen.  Nostureiden avulla saataisiin ylimääräisiä lavansiirtoja vähemmäksi ja kappaleet nostettua suoraan hyllypaikan luona keräilylavalle. 

Miten tavoite ratkaistiin

Otimme yhteyttä Intolog-ketjun Eritoimi Oy:öön ja kuvailimme tavoitteemme sekä tarpeemme. Hyvin pian saimme esityksen ja tarjouksen hyllyratkaisusta integroidulla  kevytsiltanosturijärjestelmällä avaimet käteen periaatteella.

Aikataulu oli tiukka, mutta toimitus ja asennus tapahtui sovitusti. Asennuksen yhteydessä ei ilmennyt ongelmia. Varastotoimintamme on tehostunut ja samaan aikaan työturvallisuus on parantunut huomattavasti. Kaikin puolin olemme tyytyväisiä niin tuotteeseen kuin Intolog Eritoimen toimintaan tässä projektissa! kommentoi Sami Tiikkainen, yksikön päällikkö / Vieremä”

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa. HT Laser on asiakasta lähellä. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä uolan Poznanissa.

Olemme kasvava perheyritys, vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 60 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia

Huomattava varastokapasiteetin nosto Kasten -satelliittihyllystöillä

Lue asiakastarina