INTOLOG - PALVELUAJATUS


Perusratkaisuista räätälöintiin

Usein varastossa käytetään yleisiä varastokalusteratkaisuja: lavatavaralle kuormalavahyllyä, kappaletavaralle pientavarahyllyä ja pitkälle tavaralle ulokehyllyä.

Toimialakohtaisia ratkaisuja on tarjolla useita pienistä suuriin tarpeisiin ja varastokalustamisesta aina teollisuuskalustamiseen. Tarjoamme varastointiin ja erilaisen tavaran käsittelyyn sekä työympäristöön luotettavat ratkaisut ja alan parhaiden valmistajien laatutuotteet.

Intolog palvelee sinua yksittäisistä tuotetarpeista aina suunnitteluun ja asennukseen saakka - halutessasi vaikka avaimet käteen -periaatteella!


Hyödynnä ammattilaista!

Toimiva sisälogistiikka on yrityksellesi kilpailuetu! Sisälogistiikan tehostamisella parannetaan työturvallisuutta ja saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä. Prosessiajat lyhenevät, ja toiminnan tuottavuus kasvaa.
Jokaisella asiakkaalla on varastointiin ja työympäristöön liittyviä yksilöllisiä tarpeita. Intologin ammattilainen kartoittaa sisälogistiikan tarpeet asiakkaan toiveita kuunnellen ja tiloja tutkien. Käytännön malliesimerkkejä onnistuneista toteutuksista on paljon, pystymme halutessasi järjestämään myös referenssikäyntejä erilaisiin kohteisiin. Intologin asiantuntijat ovat palveluksessasi!


Palvelua ja kumppanuutta

Panostamme palvelun laatuun ja uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhteistyö ja yhteydenpito asiakkaisiin jatkuu myös sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu ja asennusurakka on saatu päätökseen. Paraskin varasto tai työympäristö edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja asiakkaan muutostarpeiden huomiointia. Intolog palvelee sinua kaikissa huoltoon, käyttökoulutukseen ja turvatarkastuksiin liittyvissä asioissa. Varastosi lisä- ja täydennystilaukset hoituvat sujuvasti luottavan yhteistyökumppanin kanssa!

Asiakasreferenssit