Intolog palvelee, etsi lähin myyjäsi!

Valo-ohjattu keräilyjärjestelmä

Keräilyvalojärjestelmän voi liittää joko olemassa olevaan järjestelmään tai Into-varastonhallintaan.

Into-varastonhallinta
  • graafinen kartta varastosta
  • valitsee tuotteille tarkoituksenmukaisimmat varastopaikat
  • tuotehaku varastosta eri kriteereillä (mm. nimike, ikä, laatu, dimensiot sekä eri tietojen yhdistelmät)
  • liitettävissä muihin tietojärjestelmiin ja automaatiojärjestelmiin (vihivaunut, kuljettimet, nosturit)

Into-keräilyjärjestelmä koostuu
  • työasemasta, esim. kosketusnäytöllä varustettu tabletti-PC
  • keräilyvaloista hyllynreunoissa
  • keräilysovelluksesta

Keräilysovellus
  • saa poimintalistan asiakkaan tietojärjestelmästä tai Into-varastonhallinnasta
  • ohjaa käyttäjälle optimoidun keräilyreitin
  • näyttää kerättävät rivit
  • ohjaa radiolinkillä hyllynreunassa olevia keräilynäyttöjä

Pyydä tarjousta keräilysovelluksesta Into-varastonhallinnasta