Motonet-myymälän seinät suunnitellaan kalusteiden ympärille

Motonet-ketjuun kuuluu jo 21 tavarataloa eri puolilla Suomea. Suurin Motonet-tavarataloista avattiin keväällä Turkuun, kun uusi 9600 m2 suuruinen liikerakennus valmistui ja kalusteasennukset saatiin valmiiksi. Myymälän lisäksi rakennukseen sijoittuvat yhtiön pääkonttori, verkkokauppatoimintoja ja autokorjaamo.

Kaikissa myymälöissä käytetään samaa kalustejärjestelmää ja samaa kalustuskonseptia. Varastokalusteina käytetään kotimaisen Kastenin pientavarahyllyn lisäksi läpivirtaushyllyä ja kevytorsihyllyä, jossa säilytetään suurikokoiset tuotteet. Myymäläkalusteet ovat niin ikään kotimaisen Itabin kalusteita.

Suunnitteluprosessi lähtee aina liikkeelle toimintojen suunnittelusta, jatkuu kalustesuunnittelulla ja vasta lopuksi myymälän seinät ja koko rakennus muotoutuvat toimintojen ympärille. Kalustesuunnittelun yksityiskohdat ovat Intologiin kuuluvan Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy:n suunnittelijoiden hallussa. THTT vastasi myös kalusteasennuksista. Kaikki sujui ongelmitta ja ajallaan. Pitkäaikainen yhteistyö on ollut palkitsevaa.

Motonet-faktaa

  • Tuotevalikoimaan kuuluu autojen ja moottoripyörien varaosat ja tarvikkeet, erilaiset työkalut, sekä kodin ja vapaa-ajantuotteet puutarhanhoidosta veneilyyn ja kalastukseen
  • Varastosta löytyy varaosia yli 500 erilaiseen automalliin

 

Lisää referenssejä