Rapalan uudet varastotrukit loivat lisätilaa

Rapalan täysin uudistetussa osavarastossa on siistiä ja valoisaa. Yleisvaikutelma on, että kaikki on järjestyksessä.

- Juuri tästä on kyse, vahvistaa varaston työnjohtaja Reino Ruoho. - Aiemmin varastoimme sisään tulevan tavaran sinne, missä oli sopivasti tilaa. Nyt uusi varastonohjausjärjestelmä antaa jokaiselle osalle oman varastopaikan, mikä nopeuttaa keräily- ja pakkaustyötä oleellisesti.

Tehtaanjohtaja Arto Nygren on myös tyytyväinen mies. - Uudistus antoi meille lisää lavapaikkoja, tehosti varaston toimintaa ja toi mahdollisuuden jatkuvan inventoinnin kautta korjata mahdolliset virheet saman tien. Kokemukset tästä pilottihankkeesta ovat jo nyt niin hyviä, että uudistusta saatetaan jatkaa muihinkin varastoihin.

Suunnittelussa on alusta asti mukana Intolog Lahti eli Rastec Oy. Rapala purki itse vanhat kalusteet pois ja siisti tilan uusia Kasten-hyllyjä varten. Rastec toimitti ja asensi kalusteet ja Rocla-trukit.

- Yhteistyö sujui mainiosti, sanoo Arto Nygren. - Rastec on meille hyvä yhteistyökumppani.

Rapala pähkinänkuoressa

  • johtava  viehevalmistaja maailmassa
  • kaikki Rapala-vieheet koeuitetaan
  • tuotevalikoimassa kalastusvälineet, metsästys-, talviurheilu- ja ulkoilutuotteet
  • lukuisia arvostettuja brändejä
  • tuotantolaitoksia Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa
  • liikevaihto 2011 noin 280 miljoonaa euroa

 

Työntekijät ovat tyytyväisiä uusiin trukkeihin, jotka ovat herkkiä ja hyviä ajettavia. Ne ovat myös entisiä hiljaisempia. Trukit sopivat hyvin varastoon, joka kalustettiin kokonaan Kastenin kuormalavahyllyillä.

Uudet Rocla-varastotrukit mahdollistivat kapeammat hyllyvälit. Näin saatiin lisää lavapaikkoja. Varaston työnjohtaja Reino Ruoho on syystäkin tyytyväinen.

 

Keräilyvaunuissa ja -trukeissa on pääte, joka kertoo keräilijälle tavaran tarkan varastopaikan. Sami Lohkon ja Henna Laaksosen työtä se helpottaa.

Lisää referenssejä