Piennosturi

Piennosturijärjestelmät

Piennostureita voidaan käyttää monissa paikoissa tehostamaan kokoonpanolinjoja tai huoltotöitä sekä yleisestikin avustamaan taakan siirroissa teollisissa ympäristöissä.

Piennosturit varustettuna erilaisilla tarttujilla ovat oleellinen osa työergonomiaa.

Soveltuvan nosturin valinnassa kannattaa hyödyntää Intolog-myyjää jo alkukartoitusvaiheesta lähtien.

Yleisimmät piennosturit ovat kääntöpuominosturit ja omin jaloin seisovat siltanosturit.

Kääntöpuominosturit voidaan kiinnittää seinään tai se toimitetaan lattiaan kiinnitettävän pylvään kanssa. Pylväskääntönosturissa on laaja kääntökulma. Nostokyky kääntöpuominostureilla on tyypillisesti 125 kg, 250 kg tai 500 kg, jolloin puomin pituus voi olla jopa 8 metriä. Puominosturin kapasiteetti voi olla myös suurempi esim. 1000 kg tai 1500 kg, jolloin puomin pituus voi korkeintaan olla 6 m tai 5 m.

Prosystem piennosturijärjestelmä on suunniteltu erityisesti teollisuuden tarpeisiin aina 2000 kg kuormiin asti. Järjestelmä koostuu kiinteistä tukirakenteista, liikkuvasta nosturisillasta ja itse nostimesta, mikä on tyypillisesti sähköketjunostin. Nostimen liikuttelu on kevyttä käsivoimin, mutta järjestelmä on saatavissa myös moottoriohjattuna ja langattomilla ohjainkapuloilla.

Purusratkaisu on omin jaloin seisova nosturi, mutta Prosystem-piennosturijärjestelmä sisältää useita erityyppisinä kiinnittimiä nosturiradan kiinnittämiseksi kattoon tai kattopalkkeihin.

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja