Trukit ja haarukkavaunut

Trukit ja haarukkavaunut

Tavaran siirtely varastossa tehostuu, kun valitset trukin tehtävän mukaan. Hyllystä keräilyssä sopiva vaihtoehto on haarukkavaunu. Muuhun keräilyyn sopii matala-, korkea-tai välitason keräilijä ja hyllytykseen pinoamistrukki, työntömastotrukki tai vastapainotrukki. Tavaran vastaanottoon soveltuu haarukkavaunu, lavansiirtotrukki tai vastapainotrukki. Kysy lisää lähimmältä Intolog-myyjältäsi.

Roclan haarukkavaunut kestävät kovaa käyttöä. Kysy tarkoitukseesi sopivaa yhdistelmää eri ominaisuuksista.Haarukan pituus esimerkkimalleissa 600-2000 mm. Nostokorkeus 200 mm tai 310 mm. Kantavuus 2500-3000kg; Minissä 300 kg. Pyörät nailonia, kumia tai polyuretaania.

Roclan laadukkaat saksivaunut soveltuvat pakkaamiseen, purkamiseen ja lavojen käsittelyyn. Nostokyky 1000 kg. Rocla RXE10 on erinomainen valinta usein toistuviin nostoihin: toimii akulla.

Saksivaunut helpottavat ja nopeuttavat kokoonpano- ja asennustöitä ja ovat hyödyksi pakkaamisessa, kuorman purkamisessa ja keräilyssä.

Kysy lisää: TPH-pöydät ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja