Trukit ja haarukkavaunut

Trukit ja haarukkavaunut

Tavaran siirtely varastossa tehostuu, kun valitset trukin tehtävän mukaan. Hyllystä keräilyssä sopiva vaihtoehto on haarukkavaunu. Muuhun keräilyyn sopii matala-, korkea-tai välitason keräilijä ja hyllytykseen pinoamistrukki, työntömastotrukki tai vastapainotrukki. Tavaran vastaanottoon soveltuu haarukkavaunu, lavansiirtotrukki tai vastapainotrukki. Kysy lisää lähimmältä Intolog-myyjältäsi.

Roclan haarukkavaunut kestävät kovaa käyttöä. Kysy tarkoitukseesi sopivaa yhdistelmää eri ominaisuuksista.Haarukan pituus esimerkkimalleissa 600-2000 mm. Nostokorkeus 200 mm tai 310 mm. Kantavuus 2500-3000kg; Minissä 300 kg. Pyörät nailonia, kumia tai polyuretaania.

Roclan laadukkaat saksivaunut soveltuvat pakkaamiseen, purkamiseen ja lavojen käsittelyyn. Nostokyky 1000 kg. Rocla RXE10 on erinomainen valinta usein toistuviin nostoihin: toimii akulla.

Saksivaunut helpottavat ja nopeuttavat kokoonpano- ja asennustöitä ja ovat hyödyksi pakkaamisessa, kuorman purkamisessa ja keräilyssä.

Teollisuuden sähköpöytä TED ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja