Rullakot ja myymälävaunut

Rullakot soveltuvat tavarankuljetukseen päivittäistavarakaupoissa, yritysten välisissä kuljetuksissa ja varastoissa. Myymälävaunuilla on helppo kuljettaa pientavaraa ja vaunuja on saatavilla koreilla tai tasoilla. Myymälävaunuja on saatavana myös ergonomisina, jolloin ylähylly joustaa kapasiteetin mukaan. Kysy lisää paikalliselta Intolog-myyjältäsi.

Rullakot soveltuvat tavarankuljetukseen päivittäistavarakaupoissa, yritysten välisissä kuljetuksissa ja varastoissa. Kantavuus on 400 tai 600kg. Valikoimissa on lukittava rullakko, sisäkkäin menevä jonorullakko ja taittuvapohjainen rullakko. Lisävarusteluihin kuuluvat lisähyllyt, väliritilät, takaseinät ja kumivyöt.

Myymälävaunuihin on saatavissa lankakorit kallistuksella tai ilman, tai pelkät kuljetustasot. Kantavuudet ovat 100, 150 ja 300 kg.Valikoimissa on ostoskärryt, yleisvaunut ja laatikkovaunut pienillä eroavaisuuksilla. Kysy lisää paikalliselta Intolog-myyjältäsi.

Kysy lisää: Rullakot ja myymälävaunut ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja