Levypäätyhyllyt

Levypäätyhylly on kiinteä teräksinen hyllystö, joka sopii toimistoihin, siistiin varastointiin tai julkisiin tiloihin. Mitoitus on suunniteltu mappikäyttöön. Hyllyt ovat perus-ja jatko-osista koostuvia, kestäviä teräshyllyjä, joissa on tyylikäs pulverimaalaus. Vakiotuotteista voidaan muokata monenlaisia kokonaisuuksia monipuolisen lisäosavalikoiman avulla. Levypäätyhyllyjä käytetään myös Kastenin siirtohyllyissä.

Kastenin tyylikkäät levypäätyhyllyt ja tilaa säästävät siirtohyllyt sopivat paperitavaran lisäksi hyvin monenlaisen ja monenkokoisen tavaran ja tuotteen pitkäaikaiseen säilyttämiseen ja esillepanoon. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Sähkökäyttöinen siirtohyllymalli on erityisen käyttäjäystävällinen ja ergonominen. Levypäätyhyllyissä on runsaasti lisäosia, kuten kansio-ja kirjatukia, ovia, vetotasoja ja takalevyjä. Kysy lisää lähimmältä Intolog-myyjältäsi.

Levypäätyhyllyn tason kantavuus on 80/150 kg. Hyllysyvyydet ovat 250 mm, 300 mm ja 400 mm. Vakiokorkeus on 2003 mm, 2372 mm tai 2740 mm.Hyllytason paksuus on 32 mm. Vakioväri on harmaa. Hyllyköt ovat verhoiltavissa.

Lisävarusteluihin kuuluvat tukiristikot, peitelevy, jakolevy, kansiotuki, kirjatuki, takareunalista, riippukansiovetokehys, vetotaso ja pariovet.

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja