Erilaiset kalusteet myymälöihin ja esillepanoon

Esillepano

Tuotteiden esillepano myymälöissä on järkevä toteuttaa modulaarisilla myymäläkalusteilla, jotka joustavat tuotteiden mukaan. Myymäläkalusteiden lisäksi erityisesti kuormalavahyllyt sekä uloke-ja siirtohyllyt soveltuvat hyvin tuotteiden laittamiseen esille myyntitiloissa.

Kaikki myymäläkalustus suunnitellaan jokaisen liikkeen tuotevalikoiman liikeidean mukaan. Erilaiset tuoteryhmät tarvitsevat hyvin erilaisia kalusteita ja ratkaisuja. Myymälä - ja esillepanokalustejärjestelmä mukautuu asiakkaan myymäläkonseptin mukaisesti; vakiokaluste muodostuu erillisestä moduulimitoitetusta runko-osasta, joka voidaan varustella asiakkaan tarpeiden mukaan. Itab-myymäläkalustejärjestelmään kuuluu taustat käyttötarkoituksen mukaan, alustat ja sokkelit, hyllyt ja varusteet sekä kulmayksikkö. Myymäläkalustejärjestelmästä voidaan asiakaskohtaisesti laatia leikkauskuvat, jotka helpottavat oikean ja tehokkaimman ratkaisun löytymistä. Intologin palveluun kuuluu pohjakuvat ja mitoitus, kaluste -ja leikkauskuvat sekä kalustetoimitukset ja - asennukset. Ota yhteyttä omaan Intolog-pisteeseesi! 

Pylväselementti P90/18 5500 Osina ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja