Tekninen myyjä, Intolog Vaasa

TEKNINEN MYYJÄ
 

Intolog hakee nyt Vaasan alueen myyntitiiminsä vahvistukseksi kahta innostunutta ja aktiivista teknistä myyjää työskentelemään asiakasprojektien ja uusasiakastyön parissa. Teknisenä myyjänä pääset tapaamaan asiakkaita, esimerkiksi yritysten logistiikkapäälliköitä ja varastojen työnjohtajia, usein heidän tiloissaan, ja tutustumaan konkreettisesti asiakasyritysten nykyisiin sisälogistiikkaratkaisuihin ja muutostarpeisiin.  Vastaat asiakasprojektien hallinnasta ja aikatauluista sekä varmistat palvelun laadun kokonaisuudessaan. 

Tehtävään kuuluu uusasiakashankintaa, minkä lisäksi saat vastuullesi myös vanhoja ja inbound-asiakkuuksia. Vastaat omista asiakkuuksistasi itsenäisesti, ja tukenasi ja käytettävissäsi on tietenkin koko muun myyntitiimin asiantuntijuus. Suurempia asiakasprojekteja tehdään myös työpareissa tai isommalla tiimillä.

Emme odota sinun olevan vielä kokenut myynnin tai projektinhallinnan konkari, vaan sinut perehdytetään hyvin tehtävään. Haemme ensisijaisesti sinua, jolla on hyvä tekemisen meininki – Intologilla ajatus on, että myynti käy juuri onnistuneen tiimityön tuloksena! Tekninen asiantuntijuutesi kasvaa myös koko ajan oppiessasi erilaisten asiakkuuksien ja projektien myötä yksittäisten tuotteiden myynnistä monimutkaisempiin muutossuunnitelmiin, jotka vaativat vahvempaa laajempien kokonaisuuksien hahmotuskykyä.

HAKIJALTA ODOTAMME:

 • Hyvää kuuntelutaitoa ja aitoa innostusta asiakastyöhön
 • Pitkäjänteisyyttä asiakassuhteiden kehittämiseen ja projektien läpiviemiseen
 • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista opintotaustaa, esim. logistiikan AMK-tutkinto
 • Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa
 • Oman auton käyttömahdollisuutta

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Aiemman työkokemuksen logistiikka-alalta, myyntityöstä ja/tai muusta asiakastyöstä

INTOLOG TARJOAA SINULLE:

 • Haastavia projekteja ja palkitsevia onnistumisen elämyksiä, kun projektit valmistuvat!
 • Kilpailukykyisen myytävän tuotteen
 • Erinomaisen urakehitysmahdollisuuden syventää asiantuntijuuttasi erikoistumalla tiettyyn tuotesektoriin oman kiinnostuksen mukaan ja edetä esim. Key Account Manageriksi tai tuotepäälliköksi
 • Jatkuvaa koulutusta, joka tukee onnistumistasi
 • Mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin, ei turhaa byrokratiaa
 • Joustavat työajat
 • Kiinteän kuukausipalkan sekä bonukset

Oletko juuri sinä tuleva Intologin Vaasan myyntitiimin jäsen? Lähetä meille lyhyt hakemuksesi, jossa kerrot motivaatiostasi tehtävään ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.6.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/intolog-tekninen-myyja-vaasaan-2-positiota-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloitusajankohdan.

Haethan tehtävään pian, sillä saatamme edetä haussa jo hakuaikana!

Intologista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.intolog.fi/. Tarkempiin tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

* This job ad is in Finnish because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

 

Intolog Vaasa tekninen myyjä

 

 

 

 

Kysy lisää sisälogistiikan ratkaisuista

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja