Hyödynnä ammattilaista ja laita varastosi kuntoon!

Sisälogistiikan amattilainen

TUOTENEUVONTA, SUUNNITTELU, ASENNUS JA RAHOITUS
 

Paraskin varasto tai työympäristö edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja asiakkaan muutostarpeen huomiointia. Varastoitava tavara tai tilassa tehtävä toiminto ja tilankäyttö sekä käytettävissä oleva tila ratkaisevat valinnat. Intolog palvelee kaikissa varastoosi ja työympäristöösi littyvissä asioissa. 

Tarvekartoitus: Lähimmän Intolog-palvelupisteen ammattilainen tulee mielellään paikan päälle kartoittamaan tarpeet ja kohteen. 

Vuokraus: Vuokrata voi esimerkiksi varastokalusteita, trukkeja, ja varastoautomaatteja. Käytettyjä tuotteita voi vuokrata myös lyhytaikaiseen käyttöön.

Rahoitus: Investoinnista saatavat tuotot/säästöt ylittävät usein hankinnan rahoituksen kuukausierät.  Intolog-ammattilainen hoitaa kaikki rahoitukseen liittyvät toimenpiteet sekä leasingpyynnöt! Käyttämällä leasingrahoitusta oma tase ei kuormitu ja pidät rahat kiinni tuottavissa investoinneissa. Kuluina kirjattavat kukausierät ovat helposti budjetoitavia kiinteiden lyhennyserien ansiosta. 

Huolto: Tee huoltosopimus - se kannattaa, sillä hoidamme kaikkien toimittamiemme tuotteiden huollot. Huoltosopimus on hyvä tapa tehdä huoltosuunnitelma jo etukäteen.

Koulutus ja tarkastukset: Käyttäjäkoulutuksen ja yrityskohtaisesti räätälöidyt koulutukset saat kauttamme. Myös mm. varastohyllyille ja trukeille sekä henkilönostimille säännölliset turvatarkastukset kauttamme.

Noutovarasto ja näyttely: Varastomyyntimme palvelee nopeasti tarvittaviea kalustetoimituksia. Intolog-palvelupisteissä on usein tarjolla myös käytettyjä tuotteita.


Ota yhteyttä omaan Intolog-palvelupisteeseesi

Kiinteä H-jalka Workshop-pöydälle ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja