Käytettyjen tuotteiden valikoima ja toimitusehdot

Intolog-pisteissä on usein myös käytettyjä sisälogistiikan tuotteita. Ne ovat selvästi uusia vastaavia edullisempia. Yksi mahdollisuus on esim. varastohyllykokoonpanoissa hyödyntää käytettyjä ja uusia osia samassa rakenteessa ja säilyttää alkuperäinen hyllykantavuus.

KÄYTETYT TUOTTEET sivulla pääset selailemaan käytettyjä tuotteita ja/tai poistohintaisia tuotteita sekä erilaisia erikoiseriä. Voit hakea tuotetta hakutoiminnolla ja rajoittaa listauksen johonkin tuotekategoriaan ja/tai tietyn palvelupisteen käytettyihin tuotteisin.

Intolog-yritykset ovat itsenäisiä yrityksiä ja ilmoitettu hinta pätee kyseisessä palvelupisteessä.  Jos tarvitset toimituksen, niin tuotteiden hintaan lisätään tapauskohtainen toimitus-/rahtimaksu siitä Intolog-pisteestä, missä tavarat sijaitsevat. Pakkauskulut tulevat Yleisten toimitusehtojen mukaisesti.

Käytettyjen valikoima on koko ajan muuttuva, joten sivulla kannattaa vierailla säännöllisesti. Käytetyissä tuotteissa pätee aina välimyyntivaraus.

Koska uudet Intolog-sivut on vastikään julkaistu, kaikki Intolog-pisteiden käytetyt tuotteet eivät vielä löydy näiltä sivuilta. Käytettyjä tuotteita kannattaa kysellä myös suoraan Intolog-pisteistä.  Alla olevista linkeistä pääset pisteiden käytettyjen tuotteiden yleisesittelyihin.

HELSINKI (Intolog Helsinki Oy)

JYVÄSKYLÄ/KUOPIO (Eritoimi Oy)

LAHTI (Rastec Sisälogistiikka Oy)

TAMPERE (Niparmi sisälogistiikka Oy)

TURKU (Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy)

OULU (Intolog Oulu Oy)

VAASA (Pohjanmaan Hylly- ja Trukkitalo Oy)

Laatikosto 55/66, pyörät ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja