Sähköpöydät

Ergonomiset sähköpöydät sopivat toimistoihin ja tuotantotiloihin, esimerkiksi kokoonpanotyöhön ja laaduntarkkailuun. Sähköpöytä tekee työpisteestä joustavan: se sopii erinomaisesti myös työpisteisiin, joissa tekijä vaihtuu. Voit ostaa valmiin kokonaisuuden tai sähköistää vanhat, tavalliset työtasosi sähköpöytämekanismilla.

Ekonomy-pöytä on sähköpöytä yleiskäyttöön. Sen kantavuus tasaisesti kuormattuna on 100 kg. Korkeudensäätö 690 mm-1190 mm. Työpöydän takuu on viisi vuotta. Eri kokoja.

Concept-pöytä on kestävä ja ergonominen moottoroitu työpöytä esimerkiksi raskaaseen teollisuuteen, kuten elektroniikkateollisuuteen. Kantavuus 300 kg. Portaaton korkeudensäätö 700 mm-1100 mm. Eri kokoja. Muunneltava.

TED-sähköpöytä on kotimainen teollisuuteen, pakkaustiloihin, kevyeen kokoonpanotyöhön sekä tuotelaboratorioihin tai teknisiin toimistotiloihin sopiva pöytä. Sen kantavuus on jopa 200 kg. Korkeudensäätö 630-1270 mm. Eri kokoja ja runsaasti varusteluosia. 

Hyvä työergonomia korostuu raskaassa teollisuustyössä. Ergonominen työpiste varmistaa osaltaan, että työntekijät pysyvät terveenä ja työskentely on tehokasta. Trestonin tuotteissa on moduulirakenne, jonka ansiosta työskentelyasennoista saa helposti säädettyä kehoa mahdollisimman vähän kuormittavaa. Työpisteen säädettävyys ja joustavat varusteluvaihtoehdot elävät työn ja työntekijän mukaan.

Työpöydän tason säädettävyys korostuu työssä, jossa käsitellään erikokoisia tuotteita ja samalla työpisteellä on useita käyttäjiä.

Sähköpöytä muuntuu seisomatyöpisteestä istuma-asentoon nappia painamalla. Vaihtele työskentelyasentoa päivän mittaan mahdollisuuksien mukaan. Tutkimusten mukaan pitkäaikainen työskentely samassa asennossa on haitallista terveydelle. Seisomatyön osuutta lisäämällä selkä ja nivelet kiittävät ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Myös puoliseisova asento on mahdollinen nojailutuolin tai tasapainotuolin avulla. Seisomatyö on entistä ergonomisempaa pehmeiden seisontamattojen ja seisontatukien avulla. Nämä tuotteet löydät työpisteen täydentävistä tuotteista. Muista myös ergonominen työtuoli ja riittävä valaistus.

Pylväselementti P90/18 5500 Osina ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja