Puhtaanapito ja ympäristö

Puhtaanapito ja ympäristö

Työtilat säilyvät siistissä kunnossa, kun kalusto on kunnossa. Jäteastiat, valuma-altaat, kippikontit, paalaimet sekä työskentelyä helpottavat tikkaat, nousuportaat ja automaattiset lavapinoajat löydät tästä osiosta. Kysy tarvittaessa myös siivouskoneista, pihakatoksista ja hiekka-astioista lähimmältä Intolog-myyjältäsi.

Valuma-altaat soveltuvat kaikkien nestemäisten aineiden varastointiin, kuten polttoaineet, öljyt, sahojen voitelunesteet ja muut erilaiset kemikaalit. Valuma-allas estää nestemäisten aineiden maahan valumisen ja pitää lattiat ja muut alustat siistinä. Valuma-altaiden siirto ja kuljetus ainoastaan tyhjänä ilman päällä olevia pakkauksia, tynnyreitä, kontteja. 

Roska-astiat, suuret jäteastiat ja pyörälliset roskakärryt soveltuvat sekä tuotantotiloihin, varastoihin, toimistoihin että piha-alueille.

Pieniin roska-astioihin on saatavissa paloturvavarustetut kansimekanismit ja tuhkakupit. Paristoille on olemassa oma roska-astiansa. Metallisia tynnyriroskakoreja on saatavissa 30 litrasta 240 litraisiin. Metallinen roska-asia on sopii erityisesti syttyville ja kuumille jätteille.

Perinteiset ulkotilojen ja varastojen jäteastiat on valmistettu polyeteenistä. Käyttötarkoitus merkitään tarroilla, joita on sekä ulko- että sisäkäyttöön. Pyörälliset roskakärryt ovat käteviä siirrettävyytensä ansiosta. Vastaavia roskasäkkien telineitä on myös kiinteinä malleina.

Kippikontteja on valikoimissa kevyempiä ja tukevampia malleja. Pohjasta tyhjennettävä kontti sopii useimmille trukeille. Valuma-altaat estävät nestemäisten aineiden päätymisen lattialle tai maahan. Altaat sopivat polttoaineiden, öljyjen, sahojen voitelunesteiden ja erilaisten kemikaalien säilytykseen.

Jätepaalaimet säästävät tilaa ja vähentävät jätehuoltokustannuksia. Samalla ohjataan kerättävät jakeet uusiokäyttöön.

Lavapinoaja auttaa pitämään kuormalavat ojennuksessa ja säästää samalla työntekijöiden selkää. Lavapinoajat ovat täysin automaattisia. Ne tehostavat varaston toimintaa ja lisäävät työturvallisuutta ja tilojen järjestystä.

Tikkaita ja portaita valikoimissamme on erilaisia kaikenlaisiin tarpeisiin tasotikkaista teleskooppitikkaisiin ja askelmaportaisiin.

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja