Akustiikkapaneelit

Työympäristön turvallisuus, viihtyisyys sekä tuottavuus on tärkeätä. Työympäristön näitä osa-alueita voidaan parantaa meluntorjunnalla. Intologin valikoimista löytyy erilaisia meluntorjuntaan tarkoitettuja tuotteita kuten siirrettäviä akustiikkapaneeleita sekä akustiikkaseiniä, jotka sopivat kaikkiin tuotantotiloihin.

Siirrettävä akustiikkasermi/paneeli on valistettu tulenkestävästä kankaalla päällystetystä PVC:stä, paino 1800 g/m2, 50 mm erikoislasivillasta ja 360 g/m2 tulenkestävästä PVC verkosta. Akustiikkapaneelin kehykset ovat nelikulmaista 30x30 profiiliputkea ja paneelissa on 4 kääntyvää pyörää, joiden korkeus on 100 mm. Pyöristä kaksi ristikkäin asennettua lukittavia. Akustiikkasermin väreinä keltainen ja sininen. Akustiikkapaneeli saatavana myös ikkunallisena.

Akustiikkaseinä T-50 valmistetaan vahvistetusta, palosuojatusta, raskaasta komposiittimateriaalista, 50 mm paksuisesta ääntä absorboivasta mineraalivillasta sekä vahvistetusta, palosuojatusta komposiittimateriaalista valmistetusta verkosta. Akustiikkaseinä T-50 sopii kaikkiin työympäristöihin. Akustiikkaseinä T-50 on saatavana kiinteänä, liukuvana tai taitettavana yksikkönä. 

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja