Akustiikkapaneelit

Työympäristön turvallisuus, viihtyisyys sekä tuottavuus on tärkeätä. Työympäristön näitä osa-alueita voidaan parantaa meluntorjunnalla. Intologin valikoimista löytyy erilaisia meluntorjuntaan tarkoitettuja tuotteita kuten siirrettäviä akustiikkapaneeleita sekä akustiikkaseiniä, jotka sopivat kaikkiin tuotantotiloihin.

Siirrettävä akustiikkasermi/paneeli on valistettu tulenkestävästä kankaalla päällystetystä PVC:stä, paino 1800 g/m2, 50 mm erikoislasivillasta ja 360 g/m2 tulenkestävästä PVC verkosta. Akustiikkapaneelin kehykset ovat nelikulmaista 30x30 profiiliputkea ja paneelissa on 4 kääntyvää pyörää, joiden korkeus on 100 mm. Pyöristä kaksi ristikkäin asennettua lukittavia. Akustiikkasermin väreinä keltainen ja sininen. Akustiikkapaneeli saatavana myös ikkunallisena.

Akustiikkaseinä T-50 valmistetaan vahvistetusta, palosuojatusta, raskaasta komposiittimateriaalista, 50 mm paksuisesta ääntä absorboivasta mineraalivillasta sekä vahvistetusta, palosuojatusta komposiittimateriaalista valmistetusta verkosta. Akustiikkaseinä T-50 sopii kaikkiin työympäristöihin. Akustiikkaseinä T-50 on saatavana kiinteänä, liukuvana tai taitettavana yksikkönä. 

Matala nostopöytä 1350x800 mm 1000 kg ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja