Verkkoseinät

X-Store-teollisuusseinä rakennetaan verkkoelementeistä ja pylväistä. Verkkoseinäelementtien leveys on 250-1500 mm ja korkeus 1100 mm tai 2200 mm. Irtaimistovarastoja eli varastokoppeja on erilaisia riippuen murtosuojauksen vaatimustasosta. Seinän korkeus on 2250 mm. Verkkoelementtien leveys on 200-1200 mm. Varasto voidaan rakentaa myös kattoon saakka ja varustaa verkkokatolla.

X-Store-varastojärjestelmä on helppo tapa osastoida ja koteloida toimintoja teollisuus-ja varastotiloissa. Uusien tilojen lisäksi voidaan laajentaa vanhoja. Seinäjärjestelmä on helppo koota ja täydentää. Pintakäsittelynä on fosfatointi ja epoksimaali. Väri on vaaleanharmaa. Lisävarusteluihin kuuluvat ovet, lukot, helat ja katkaisupaketit.

Kaikissa Axelentin irtaimistovarastoissa on vahvistettu ovirakenne ilman kynnystä. Eri mallit ovat yhdisteltävissä keskenään. F on tarkoitettu normaaleihin olosuhteisiin ja FK+ on murtosuojattu. Saranat, lukot ja ovien ja seinien ja rakenne on erikoisvahvistettu. FP-mallissa on umpinaiset seinät verkkojen sijaan. U-profiilin ansiosta järjestelmä on helppo sovittaa kaikenlaisiin varastoihin. Väri on vaaleanharmaa.

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja