MOVO siirtohylly

MOVO kuormalavasiirtohylly

Siirtohylly on ylivoimainen ratkaisu, kun halutaan maksimoida varastointitilan lavapaikkojen määrä, mutta kuitenkin säilyttää jokaisen kuormalavan suora käsiteltävyys trukilla. Siirtohyllyt voidaan toteuttaa uuteen tai vanhaan varastoon. Suosituksi tavaksi on myös tullut asentaa uuteen varastoon valmiiksi siirtokiskot tulevaisuuden kapasiteetin nostotarpeita varten.

Kasten MOVO kuormalavasiirtohyllyn avulla voidaan saada jopa 80 % enemmän lavapaikkoja perinteiseen kuormalavahyllyratkaisuun verrattuna. Raskassiirtohylly sopii kaikenlaisille varastoitaville tuotteille. Hyllystön korkeus voi olla jopa 12 metriä ja välikkökuorma 24 tonniin asti. Siirtohylly on luotettava ja hyväksi osoitettu järjestelmä, jolle on tehty yli 10 000 asennusta eri puolilla maailmaa.

Kasten MOVO siirtohyllyt mahdollistavat monipuolisen ja muunneltavan varastointiratkaisun. Kuormalavahyllyt vaunujen päällä voidaan tehdä juuri varastoitaville tuotteille sopiviksi ja varustaa erilaisilla lisäosilla.  MOVO voidaan suunnitella myös ulokehyllylle.

Siirtovaunut liikkuvat lattiaan upotettuja kiskoja pitkin. Jokaisessa vaunussa on ohjausjärjestelmä ja käytävän valinta voidaan tehdä kauko-ohjauksella trukista käsin. Avoimia käytäviä voi olla kerralla yksi tai useampia vaunujen ryhmittelystä riippuen. Kasten MOVO täyttää EY:n turvallisuusvaatimukset ja on varustettu liikkeen ääni- ja valovaroituksilla sekä turva-alueet monisäteisellä kulunvalvonnalla.

MOVO raskassiirtohylly sopii periaatteessa kaikenlaisiin keskikokoisiin tai isoihin varastoihin. Varaston rakentamis- ja ylläpitokustannuksen takia on järkevää pyrkiä hyödyntämään koko käytettävissä oleva tila -mukaan lukien tilan korkeus - varastokapasiteetin maksimoimiseksi. Varastoille, joissa tarvitaan vaativaa talotekniikkaa, siirtohyllyt ovat luonnollinen ratkaisu.

Lähes kaikissa Euroopan kylmävarastoista on käytössä siirtohyllyjärjestelmä. MOVO:n käyttöturvallisuus on taattu -30 °C asti. Tämä kertoo paljon siirtohyllyjärjestelmien luotettavuudesta.

SUUNNITTELUVAIHEESSA siirtohyllyratkaisua kannattaa miettiä, kun halutaan:
•    nostaa varastokapasiteettia hyödyntämällä käytettävissä olevaa tilaa
•    maksimoida uuden rakennuksen varastokapasiteetti
•    varautua tulevaisuuden tarpeisiin ja toteuttaa siirtokiskot valmiiksi, mutta aloittaa varastointi perinteisillä kuormalavahyllyillä

Kasten MOVO-ratkaisuissa on käytettävissä useita eri ohjausvaihtoehtoja:
•    Valo-ohjaus – vain avoin käytävä on valaistu
•    Tehtävätila – ennalta valitut käytävät avataan
•    Yötila – tasaisesti jaettu – parantaa ilmankiertoa
•    Sprinkleritila – palontorjuntatila
•    Keräilytila – useita käytäviä osittain avoinna käyttöä varten
•    Kauko-ohjaus – asiantuntijoiden suorittama vianmääritys ja huolto
•    Käytävän valinta radio-ohjauksella – kauko-ohjauksella tapahtuva käytävän valinta säästää aikaa, kun trukin kuljettaja voi avata käytävät ennen saapumista. 

MOVOa voidaan käyttää joko keskusohjauksella, kunkin vaunun ohjaimilla tai langattomalla kauko-ohjaimella. Movon käyttö on turvallista. Movo antaa varoitusäänimerkin ennen jokaista liikettä ja vaunuissa on vilkkuva valo koko liikeprosessin ajan. Movossa on jokaisen vaunun hätäpysäytyspainikkeet, jotka kytkevät välittömän katkaisun ja lisäksi sola-alueet on täysin turvattu monisäteisellä kulunvalvonnalla. Movossa on myös yksittäisten vaunujen turva-alue kaksisuuntaisilla valoverhoilla. 

Kasten MOVO raskassiirtohylly vs. perinteinen kuormalavahylly
•    Movo lähes puolittaa tilantarpeen tavanomaisen kuormalavahyllyn vaatimasta tilasta
•    Movolla mahdollista lisätä varastointikapasiteettia 50-80 % samaan tilaan
•    kumpikin tarjoaa 100 %:n kuormalavojen suoran käsiteltävyyden

Säästä jopa 50 % tavanomaisen kuormalavahyllyn vaatimasta tilasta ja lisää varastointikapasiteettia jopa 80 %. 

MOVO Kake Container Oy

Kysy lisää ja ota yhteyttä omaan Intolog-palvelupisteeseesi!

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja