Ulokehyllyt

Ulokehyllyt

Ulokehylly eli oksahylly on tukeva ja tehokas ratkaisu pitkien ja hankalasti käsiteltävien tuotteiden varastointiin. Kastenin valmistamat hyllyt ovat ideaalisia varastoratkaisuja, kun haluat varastoida esimerkiksi terästankoja, putkia, kankia, listoja, puutavaranippuja, huonekaluja ja metallilevyjä tai jopa kodinkoneita.

Piikkihylly on kehitetty pitkän tavaran varastointiin ja se voidaan asentaa myös siirtohyllyyn.

Hylly on vankkarakenteinen ja muunneltavissa. Tuotteiden pituudelle tai painolle ei ole rajoituksia. Kevyet ulokehyllyt ovat ulokekantavuudeltaan 200-400 kg. Pylväskantavuus on 1000-2250 kg / pylvään toinen puoli. Keskiraskaissa ulokehyllyissä kantavuus on 350 kg:sta ylöspäin ja raskaissa 800-1536 kg.

Ulokehyllyn voi tilata valmiiksi koottuna tai asennettuna paikan päällä. Lisäosat, kuten ritilätasot ja kärkitapit estävät tuotteiden putoamisen ulokkeiden päältä. Kattoulokkeet suojaavat tavaroita ulkotiloissa.

Kaksipuoleisessa oksahyllyssä on suuri varastointikapasiteetti, kun taas yksipuoleiset pylväät sijoitetaan yleensä seinää vasten. Ulokehyllyä on sen moduulirakenteen ansiosta helppo muunnella ulokepylväiden, jalkojen, ulokkeiden, tuennan ja lisävarusteiden osalta varastointitarpeiden muuttuessa.

Kysy lisää: Workshop-pöytien varusteluosat ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja