Projektinhallintapalvelut

Projektointi ja palvelut automaateille

Varastoautomaatti on tehokkaimmillaan kiinteä osa yrityksen sisälogistiikkaa ja siksi on tärkeää, että se toimii oikein ja tehokkaasti.

Varastoautomaatin toimitusta edeltää määrittelyvaihe. Monia asioita voidaan tehdä valmiiksi järjestelmätasolla ennen koneen asennusta. Tällöin kone on käyttövalmis asennuksen jälkeen nimiketietoineen, varastopaikkoineen ja keräilymäärittelyineen. Toki aina voidaan lähteä kevyesti liikkeelle viittamalla numeroituihin tavara-alustoihin ja kehittää järjestelmään normaalin hands-on-työn rinnalla. Kastenin ja Intologin asiantuntijat neuvovat ja auttavat mielellään tässä.

 Jos/kun keräily halutaan tehdä ryhmäkeräilynä, niin tulee päättää mihin kerätään. Ovatko keräilyastiat rullakuljettimella vai kenties keräilyvaunuissa? Halutaanko keräilyä tehostaa valo-ohjauksella tai puheohjauksella? Kastenilla ja Intologilla on kokemusta monista ratkaisuista ja sellaisia onkin usein sovittu mukaan varastoautomaattitoimituksiin.

Koulutus on oleellinen osa varastoautomaatti- ja järjestelmätoimitusta. Koulutus sisältyy aina toimituksiin.

Kasten varastoautomaatteihin on saatavissa etätukipalvelut. Tällöin mahdollisissa ongelmatilanteissa Kastenin asiantuntijat voivat kytkeytyä koneen järjestelmään ja ongelmaan saadaan nopea apu.

Varastoautomaateilla tehdään ensimmäinen huolto sisäänajovaiheen jälkeen, jolloin tarkistetaan, että kaikki on kunnossa. Määräaikaishuolto tulee tehdä noin kerran vuodessa.

Workshop-terästaso 1.5 mm 1000x750 ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja