Search
Close this search box.

Cabb Oy

Cabb Oy

Kemianteollisuuden prosesseja säädellään tiukasti. CABB ei tee kompromisseja turvallisuudesta – tehtaalla panostetaan laatuun, prosessiketjuihin ja käytännön toimintaan.

CABB Oy:llä oli tarve lisätä lavojen varastokapasiteettia ja minimoida trukkiliikenne. Kasten -varastokalusteet mahdollistavat raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden turvallisen ja tehokkaan varastoinnin. Ratkaisuksi valikoitui Kasten Satelliittihyllystö. 35 metrin minuuttivauhdilla toimiva satelliittihyllystö on yksi markkinoiden tehokkaimmista irtotavaran varastointiratkaisuista.

Hyllystöissä käytettävillä radio-ohjattavilla satelliiteilla pystytään käyttämään kaikkia asiakkaalla olevia lavakokoja sekä LIFO- että FIFO -periaatteella. CABB Oy:n kunnossapitoinsinööri kuvaa satelliittihyllystöä näin:
”Hyllystöjä on helppo ja nopea käyttää. Satelliittien akkujen kesto on yllättänyt positiivisesti jo tässä vaiheessa. Satelliittihyllystön ansiosta saimme nostettua varastokapasiteettia huomattavasti suuremmaksi verrattuna alun perin suunniteltuihin hyllyihin puhumattakaan aikaisemmasta lattiakapasiteetista”

Tehdas kuuluu saksalaiseen kemianalan konserniin, joka työllistää maailmanlaajuisesti 1000 henkilöä. Kokkolan tehtaalla valmistetaan kasvinsuojeluaineita, niiden vaikuttavia ainesosia sekä farmaseuttisia välituotteita. Tehdas työllistää noin 200 henkilöä. Keräilyä on myös Kasten kuormalavahyllyistä, joiden keräilytasot on varustettu hyllystöritilöillä, sekä merkkaamon alla olevassa pientavarahyllystössä. Toimitukseen kuului myös Rocla työntömastotrukki, joka mahdollistaa tehokkaat työkäytävät ja koko hallin 10 metrin korkeuden hyödyntämisen.