Intolog-ketju

Suomalaista sisälogistiikkaa

Intolog – Kokenut kumppanisi sisälogistiikassa
Intolog on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntijaketju. Intologin toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Asiakkaitamme ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaitamme.

TUOTENEUVONTA

Kysy neuvoa – asiantuntijamme auttavat Asiantuntijamme opastavat tuotteiden valinnassa. Helpoiten se käy, kun soitat lähimpään Intolog-pisteeseen ja kerrot tarpeesi. Pisteen sähköpostiosoitteet löydät heidän omilta sivuilta.

Kasten kuormalavahylly P90

SUUNNITTELU

Varastot, teollisuus, myymälät Tyypillinen suunnitelmamme sisältää kalusteiden mitoituksen ja layoutkuvan. Tarvittaessa suunnittelu voi sisältää myös toiminnansuunnittelua. Mitä aikaisemmin olemme mukana, sitä helpompi on vaikuttaa tilan optimointiin ja ratkaisun tuottavuuteen.

ASENNUS

Koulutetut ja valtuutetut asentajat Meiltä saat kalusteet halutessasi asennettuna tai kasattuna. Hoidamme myös koko toimituksen eri osa-alueiden koordinoinnin. Asentajamme ovat tehtaiden valtuuttamia ja kouluttamia ammattilaisia.

Sinua palvelee yli 50 asiantuntijaa kautta Suomen

Asiakkaitamme ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaitamme. Palvelupisteitä on kaikkiaan 14 paikkakunnalla. Intolog on palveluksessasi, kun kyse on tavaran ja materiaalien vastaanotosta ja tunnistamisesta, hyllytyksestä, keräilystä, yhdistelystä, pakkaamisesta ja lähetyksestä sekä materiaalien siirrosta.
Panostamme palvelun laatuun ja uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhteistyö ja yhteydenpito asiakkaisiin jatkuu myös sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu ja asennusurakka on saatu päätökseen. Paraskin varasto tai työympäristö edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja asiakkaan muutostarpeiden huomiointia. Intolog palvelee sinua kaikissa huoltoon, käyttökoulutukseen ja turvatarkastuksiin liittyvissä asioissa. Varastosi lisä- ja täydennystilaukset hoituvat sujuvasti luotettavan yhteistyökumppanin kanssa!