Intologin palvelut

Intologin palvelut

Intologin palvelut

Asiantuntijamme opastavat tuotteiden valinnassa. Helpoiten se käy, kun soitat lähimpään Intolog-palvelupisteeseen. Yhteystiedot löydät täältä.

Voit myös pyytää lisätietoa ja/tai tarjouspyynnön tuotteisiin liittyen suoraan paikalliselta Intolog-yritykseltä joko ottamalla yhteyttä myyjään tai lähettämällä viestin valitsemasi Intolog-yrityksen omilta nettisivuilta.

Suunnittelu

Varastokalusteiden tarjous sisältää aina hyllyjen kantavuusmitoituksen ja useimmiten myös layout- tai hyllykuvan. Tarvittaessa suunnittelu voi sisältää myös toiminnan suunnittelua.

Olemme mielellämme mukana miettimässä sopivia ratkaisuja jo hankkeenne esisuunnitteluvaiheessa, vaikka toteutus olisi vielä auki. Todennäköisesti me pystymme auttamaan teitä suunnittelussa ja säästämään teidän aikaanne.

Asennus

Tarjoamme varastokalusteisiin tietysti myös asennuksen. Käytämme pääosin omia asentajamme tai pitkäaikaisia kumppaneitamme, jotka ovat erikoistuneet hyllyasennuksiin ja osan saaneet tehtaiden tuotekoulutuksen.

Periaatteessa kaiken muunkin, mitä myymme, pystymme myös asentamaan. Saat tuotteet siis halutessasi asennettuna kohteeseesi.

Varastokalusteiden tarkastukset

Turvalliseen varastohyllyjen käyttöön kuuluu, että hyllyjen kuntoa tarkkaillaan ja tarkastetaan säännöllisesti. Tätä edellyttää myös Työturvallisuuslaki.

Kun teemme hyllyjen asennuksen, niin asentajat tekevät lopuksi myös hyllyjen asennustarkastuksen, johon asiakas voi myös osallistua. Tarkastus tulee tehdä ennen hyllyjen käyttöönottoa ja jokaisen hyllymuutoksen jälkeen.

Käyttäjien vastuulla on tarkkailla hyllyjen kuntoa säännöllisesti päivittäin työtehtävien ohessa. Havaituista vaurioista ja/tai puutteista tulee informoida esimiestä ja vauriot ja puutteet tulee korjata.

Voimme tehdä hyllyille vauriotarkastuksen ja tarjouksen hyllyn korjaamiseksi, kun haluatte asiantuntijan arvion siitä.

Työsuojeluhallinto suosittelee, että varastohyllyille tulee tehdä myös vuosittain määräaikaistarkastus. Tällaisessa tarkastuksessa asiantuntija voi huomata asioita, joita oma varastohenkilöstä ei aina huomaa. Määräaikaistarkastuksen tehtävä on varmistaa hyllyjen kunto ja lakisääteisten turvallisuusosien käyttö sekä tarkastaa kuormitusmerkinnät ja niiden noudattaminen. Samalla Intologin tarkastaja voi myös neuvoa varastoturvallisuusasioissa.

Huolto

Kauttamme hoituu kaikkien toimittamiemme tuotteiden huollot. Varastoautomaatteihin on hyvä tehdä huoltosopimus, jolloin vuosihuollot tehdään automaattisesti ajallaan.

Rahoitus ja leasing

Voimme auttaa järjestämään rahoituksen myymiimme tuotteisiin. Rahoituksen voi saada esimerkiksi varastokalusteisiin, trukkeihin ja varastoautomaatteihin.

Kierrätys

Tarvittaessa kierrätämme asiakkaan entiset kalusteet asianmukaisesti. Vaihdossa hyvitämme myös hyväkuntoisista trukeista ja varastokalusteista.