Search
Close this search box.

Medifon Oy

Uuden varaston hyllyprojekti

Medifon Oy toimii lääke- ja terveysalan tukkukauppana, jakelijana sekä maahantuojana. Espoon varastolta toimitetaan terveysalan tarvikkeita kaikkialle ympäri Suomen.
Asiakkaan voimakas toimintavolyymin kasvu vaati lähtötilanteessa kokonaan uudet tilat. Uusiin tiloihin suunniteltiin ja asennettiin selkeästi enemmän lava-/varastopaikkoja käyttämällä Kasten P90-kuormalavahyllyjä. Medifon Oy:llä on nyt käytössään noin 5000 lavapaikkaa. Optimaalisesti suunniteltu varastojärjestelmä tukee asiakkaan kapasiteetin, tehokkuuden sekä turvallisuuden parantamista.

Kasten pientavarahyllyt suunniteltiin ja sijoitettiin niin, että niiden keskitetty sijainti varastossa nopeuttaa sekä helpottaa pientavaroiden keräilyä ja pakkaamista. Kasten varastokalusteet ovat muunneltavissa ja täydennettävissä yrityksen liiketoiminnan kasvun myötä. Varasto suunniteltiin yhteistyössä Intolog Helsingin kanssa ja asennuksen toteutti Intoasennus.

”Intolog Helsinki teki meille n. 5000 lavapaikan hyllyprojektin uuteen varastoomme. Koko projekti suunnittelusta pystytykseen meni täysin sovitussa aikataulussa. Suunnitelmaan tuli pieniä käyttäjän (meidän) haluamia muutoksia, johtuen erilaisten putkien sijainneista, joista ei vielä suunnitteluvaiheessa ollut tietoa. Muutokset hoituvat kätevästi suoraan asentajien kanssa ilman suurempaa byrokratiaa tai viivästystä. Kiitos siitä koko porukalle. Todella hienosti hoidettu projekti.”