Kevytorsihyllyt

Kevytorsihyllyt

Hyllystön elementti- ja orsivalikoima mahdollistaa tilatehokkaan varastoinnin. Laajojen yhtenäisten tasojen ansiosta Kasten-kevytorsihylly soveltuu hyvin suurikokoiselle ja hankalanmuotoiselle kappaletavaralle.

Hyllystö koostuu pylväselementeistä ja vaaka-orsista, joka kiinnittyy korvakkeilla pylvään etupinnassa oleviin säätöreikiin. Vaakaorsi on profiloitu siten, että sen päälle voidaan tarvittaessa asentaa joko teräksiset hyllytasot, joita saa lisävarusteena tai esim. vaneri- tai lastulevyt.

Linkki kuvastoon sivulle 37: Avaa uuteen välilehteen
Previous slide
Next slide

Kevytorsihyllyt sopivat erityisen hyvin suurikokoisten ja hankalanmuotoisten tuotteiden, kuten laatikoiden ja putkien varastointiin. Hyllyn täyttä onnistuu molemmilta puolilta.

Niin varasto-, tuotanto-, myymälä sekä toimistoympäristöihin sopiva LS3 Kevytorsihyllyjärjestelmä mukautuu tarpeen edellyttämällä tavalla. Se on helposti muunneltavissa useaksi eri sovellukseksi matalista käsin käytettävistä hyllystöistä korkeisiin varastojärjestelmiin.

Kevytorsihylly on joustava ja monipuolinen hylly joka koostuu pylväselementeistä sekä niiden väliin tulevista orsista. Orsien päälle voidaan asettaa suoraan lava tai hyllytaso. Orsien käännettävä z-profiili mahdollistaa saman orren käytön kumpaankin tarkoitukseen.