Pientavarahylly HI280

Pientavarahylly HI280

Sopiva ratkaisu pientavaran varastointiin. Hyllystö on helppo asentaa ja kestävä käytössä. Sinkityn hyllystön rakenne perustuu pienimpään mahdolliseen komponenttien määrään. Jättämällä takatuet kokonaan pois on saatu aikaan järjestelmä, joka tarjoaa maksimaalisen varastointitilan hyllystön koko syvyydeltä. 

Pientavarahylly kootaan ilman ruuveja ja muttereita. Erilaisten sovellusmahdollisuuksien määrä on lähes loputon- alkaen perinteisestä pientavarahyllystöstä- päätyen jopa 12m korkeaan varastohyllystöön.

Linkki kuvastoon sivulle 40: Avaa uuteen välilehteen
Previous slide
Next slide

HI280 hyllystöjärjestelmä on modulaarinen ja säädettävä pientavarahyllystö, jonka perustana ovat vakiopylväät ja -hyllytasot. Rakenne perustuu pienimpään mahdolliseen komponenttien määrään. Järjestelmä on hyvin joustava, sillä sen korkeus voi olla jopa 12 metriä, hyllytason leveys jopa 2,5 metriä ja syvyys jopa metrin. Erilaisten sovellusmahdollisuuksien määrä on loputon. Pylväät ja hyllytasot on tehty korkealaatuisesta sinkitystä teräksestä, joten se sopii myös kosteisiin tiloihin. HI280 voidaan rakentaa perinteisenä pientavarhyllystönä tai kerroshyllynä.

Laadukas sinkitystä teräksestä valmistettu hylly, jonka rakenne perustuu mahdollisimman pieneen määrään komponentteja. 

Hi280 perinteinen pientavarahyllystö on joustava ja monipuolinen järjestelmä pientavaroiden käsittelyyn. Jättämällä takatuet kokonaan pois on saatu aikaan järjestelmä, joka tarjoaa maksimivarastointitilan hyllystön koko syvyydeltä ja mahdollistaa tuotteiden käsittelyn hyllyn molemmilta puolilta.

Perinteinen pientavarahyllystö tarjoaa seuraavat ominaisuudet ja edut vakiona:

Perusosaan kuuluu 2 päätytikasta ja 6 hyllytasoa. Perusosa muodostaa yhden kokonaisen hyllyvälikön. Jatko-osa sisältää yhden päätytikkaan ja 6 hyllytasoa.
HI280 hylly ei tarvitse takatukiristikoita. Tarvitset vain asennusavaimen hyllyn kokoonpanoon.