Suojaverhot

Suojaverhot

Meiltä saat kylmältä, kosteudelta, pölyltä ja melulta suojaavat oviverhot sekä erilaiset hitsaussuojat ulko-ja sisäkäyttöön. Läpinäkyvä PVC-oviverho kestää pakkasta ja on helppo asentaa. Kiskoon kiinnitettävillä suojaverhoilla on UV-suojaus ja M2-paloluokitus.
Linkki kuvastoon sivulle 104: Avaa uuteen välilehteen
Suojaverhot ovat edullinen tapa estää pölyn, kylmän, vedon ja kosteuden pääsy työtiloihin. PVC-oviverho on helppo asentaa ja vaihtaa. Pakkasenkestävyys on -15 –25 –astetta verhosta riippuen. Sisä-ja ulkoverhot ovat korkealaatuista PVC-kangasta. Suojaverhoilla, kuten oviverhoilla, halutaan usein suojata työtilat myös pölyltä ja melulta. PVC-oviverho eristää kylmän ja vedon ja suojaa kosteudelta ja ilman epäpuhtauksilta.

Sisäverhot

Sisäverhojen yläreuna ja sivut vahvistettu, yläreunan purjerenkaat 40 cm välein. Sivuille ja keskelle tarkoitetut liitososat lisätoimituksena. Materiaalina korkealaatuinen PVC-kangas 700 g/m2.
Vakiovärit:

Ulkoverhot

Yläreunassa 40 mm levyinen vahvistus, jossa purjerenkaat. Sivu
vahvikkeissa kolminkertainen tukikangas. Lisätoimituksena sivuille
ja keskelle tarkoitetut kiinnikkeet. Kiskot voi kiinnittää kattoon tai
seinään. Toimitukseen kuuluu kisko, kannattimet 1,5 m välein,
pyörästöt asennettuna 40 cm välein, pysäyttimet kiskon päihin ja
tarvittaessa jatkopalat. Tiputusosat tarjouksen mukaan.

Vakiovärit:

Sisäverhot

Materiaalina kestävä läpinäkyvä polyvinyylikloridi PVC. Verhon kulmat
pyöristetty. Kiinnityselementit ruostumatonta terästä. Verhojen päällekkäisyys säädettävissä. Rullan pituus 50 m. Helppo asentaa.

Hitsaussuojat

Hitsaussuojat ovat helppo ja nopea kasata, siirrettäviä, kevyitä ja muunneltavia. Hitsaussermi ja hitsaustila on M2-paloluokiteltua PCV-kangasta ja suojaverho 0,35 mm:n hitsauskalvoa.