Työkaluvaunut

Työkaluvaunut

Kun työkaluille on oma paikkansa työpiste pysyy siistinä ja työkalut löytyvät tarvittaessa nopeasti. Tämä sekä tehostaa työskentelyä että lisää turvallisuutta työpisteillä.
Linkki kuvastoon sivulle 74: Avaa uuteen välilehteen

Yleisvaunut

Tämä ergonomisella kahvalla varustettu teräsvaunu on modulaarinen ja laajan varusteluosa valikoiman ansiosta siitä saa juuri omiin tarpeisiin sopivan. Se on ihanteellinen esimerkiksi LEAN-tuotantoympäristöön. Vaunua on kevyt työntää ja se toimii hyvin esimerkiksi työkaluvaununa.

Asennusvaunut

Asennusvaunulla on helppo kuljettaa työkalut sinne, missä niitä tarvitaan. Asennus vaunussa on neljä Ø 100 mm kääntyvää pyörää, joista kaksi jarrullisia.

Huoltovaunut

HANDY INDUSTRIAL TYÖKALUVAUNU 

Kestävä ja helposti liikuteltava työkaluvaunu. Päädyssä on työntökahva. Handy Industrial työkaluvaunun taso on terästä, jonka päällä kumimatto. Pyörät kaikki kääntyviä, kahdessajarru. Vaunuun voidaan lisätä myös reikälevyn eri lisävarusteilla.

HANDY STRONG TYÖKALUVAUNU 

Handy strong työkaluvaunu on erinomainen valinta raskaaseen käyttöön. Tasot on tehty raskaasta vanerista ja päällystetty sinkityllä teräshupulla. Pyörät laadukkaat eurooppalaiset kalustepyörät, 2 kiinteää ja 2 lenkkipyörää. Laatikostoissa on kuulalaakeroidut kiskot ja laatikon kantavuus 50kg/laatikko. Laatikoiden aukeama on 90%.