Yleishylly HI280

Yleishylly HI280

Syvä pientavarahylly, missä suuri välikköleveys. Yleishylly soveltuu suurten esineiden varastointiin. Yleishyllyä voidaan käyttää myös molemmilta puolilta tapahtuvaan keräilyyn. Hyllyn runko koostuu päätytikkaista ja orsista, joiden väliin tulee terästasot. Vakioterästason sijasta voidaan käyttää myös 18 mm:n lastulevytasoja.
Linkki kuvastoon sivulle 41: Avaa uuteen välilehteen

Yleishyllystö kootaan samalla tavalla kuin Hi280-pientavarahyllystö ja se soveltuu niin kiinteiksi hyllystöiksi kuin siirtohyllystöiksi. Yleishyllystö soveltuu erinomaisesti monenlaisten autonosien varastointiin.

Monet hyllystön osat ja lisäosat sopivat myös yleishyllystöön. Tämän ansiosta näitä hyllystöjä on helppo yhdistellä keskenään. Jättämällä takatuet kokonaan pois on saatu aikaan järjestelmä, joka tarjoaa maksimivarastointitilan hyllystön koko syvyydeltä ja mahdollistaa tuotteiden käsittelyn hyllyn molemmilta puolilta.

Hyllystö on valmistettu sinkitystä teräksestä, joka takaa korkeaan ja tasaisen laadun. Järjestelmän rakenteen perustana on komponenttien mahdollisimman pieni määrä.

Hi280 yleishylly tarjoaa seuraavat ominaisuudet ja edut vakiona: