Intologin edustamat brändit

Kasten Gonvarri Material Handling

Kestävät hyllyratkaisut ja varastoautomaatit

Kasten on maailman johtavia varastointiratkaisujen toimittajia.  Kasten on osa Gonvarri Material Handling -konsernia muiden alan huippumerkkien kuten Constructor ja Dexion rinnalla.

Kasten kuormalavahylly P90

Laadukkaat työpisteet

Treston tarjoaa alan arvostetun asiantuntemuksen ergonomisten työpistevalmiuksien saralla. Monipuolisten ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla parannat työympäristöäsi ja tehostat työntekijöidesi hyvinvointia. Laadukkaat työpistevalmiutemme, kuten säädettävät työpöydät ja ergonomiset varastointiratkaisut, luovat tehokkaamman ja viihtyisämmän työympäristön.
Rocla

Rocla tuotteet...

Mitshubishi Forklift Trucs jatkaa Roclan 80 vuotta kestänyttä menestystarinaa laajentamalla tuotetarjontaa.

Saksinostimet

Edmolift on perustettu vuonna 1964 Ruotsissa. Edmolift tunnetaan laadukkaista, turvallisista ja tilaa säästävistä nostoratkaisuistaan, jotka vastaavat monipuolisiin teollisuuden tarpeisiin.

100 vuoden historia nostolaitteissa

ERIKKILA OY kehittää ja valmistaa kevytnostureita, kääntöpuominostureita ja pukkinostureita. Nosturit auttavat lisäämään tuottavuutta ja parantamaan turvallisuutta ja ergonomiaa. Ne ovat korkealaatuisia, helppokäyttöisiä ja täyttävät vaaditut ympäristönormit. Laatu, erinomainen asiakaspalvelu ja nopea toimitus ovat toimintamme ytimessä. 

Varastojen ja teollisuuden suojaratkaisut

Axelent on ruotsalainen turvallisuusratkaisujen tavarantoimittaja, joka erikoistuu teollisuusympäristöihin ja varastoihin. Tuotteiden, kuten suojaverkkojen ja turvakaiteiden, avulla optimoit työympäristön turvallisuuden ja tehostat sisälogistiikkaa.