Materiaalinsiirto

Materiaalinsiirto

Valitse trukki käyttötarpeen mukaan! Nostopöydät, nosturijärjestelmät, trukit, vaunut ja kärryt: parhaat merkit materiaalinsiirtoonvarastoissa. Intologin valikoimissa on tehokkaita käsittelyjärjestelmiä kaikenlaisiin tiloihin lukuisilla käyttömahdollisuuksilla. Kysy lisää paikalliselta Intolog-myyjältäsi!

Tavaransiirto varastoissa ja teollisissa tiloissa on tehokkainta, kun työväline on valittu harkiten. Nostopöydät, rullakuljettimet, vaunut, trukit, muut nostimet ja nosturijärjestelmät tekevät tavaransiirrosta helppoa ja ergonomista. Tarjoamme parhaat merkit ja autamme oikean tuotteen valinnassa. 

 

Parhaimmillaan työergonomia on kunnossa, henkilökunta on koulutettua ja siirtovälineet toimivat moitteettomasti. Silloin myös tavaran siirto ja kuljetus paikasta toiseen on myös nopeaa, tehokasta ja turvallista.

 

Ovatko siirto- ja nostovälineesi ergonomisia?

Tarvitsetko apua sisälogistiikan rakentamiseen?

Kaipaatko kustannustehokkuutta keräilyyn?

 

Keräilyn kehittäminen on helpoin tapa lisätä varastosi kustannustehokkuutta. Kun valitset avullamme sopivimmat keräilytavat ja välineet - trukit, vaunut ja kärryt - saat tehostettua ihmistyötä varastossa eikä työaikaa mene hukkaan. Valikoimissamme on monenlaisia tavaransiirtoon sopivia vaunuja ja kärryjä sekä tehokkaita käsittelyjärjestelmiä eri kokoisiin varastoihin.

 

Varastoratkaisut ja trukkivalinnat kannattaa suunnitella samanaikaisesti, jotta mitoitukset tulevat kerralla oikein ja varaston toiminnot, kuten materiaalinsiirto, sujuu mahdollisimman tehokkaasti. Oletko suunnittelemassa uusia varastotoimintoja tai investointeja? Saat meiltä apua varastohankkeissasi jo suunnitteluvaiheessa.

 

Keräilytrukkia valittaessa ratkaisevaa on riittävä keräilykorkeus ja trukin nopeus niin eteen- ja taaksepäin kuljettaessa kuin nostoissa ja laskuissakin. Lavansiirtovaunujen valinnassa tärkeitä tekijöitä ovat siirtomatkan pituus, tarvittava kapasiteetti, sekä se, mistä puretaan ja työergonomia.

 

Pienissä varastoissa lyhyillä siirtomatkoilla paras valinta voi olla haarukkavaunu, kun taas pidemmille siirtomatkoille sopii esimerkiksi seisten ajettava lavansiirtotrukki. Pinoamisvaunut sopivat kuormalavojen siirtoon ja hyllytykseen. Mallin valintaan vaikuttaa käytettävissä oleva tila ja nostokorkeus.

 

Keräilyyn sopivat pienissä varastoissa lava- ja hyllyvaunut, jotka nopeuttavat työtä ja parantavat ergonomiaa. Rullakuljettimet kuljettavat paketit nopeasti ja tehokkaasti linjastolla.

Rullakot valitaan yleensä esimerkiksi kaupan varastoon, jolloin tuotteet saadaan kätevästi tavarantoimittajalta ilman välikäsittelyä suoraan hyllyyn.

Kysy lähimmältä Intolog-myyjältäsi varastosi sisälogistisiin toimintoihin parhaiten sopivista tuotteista, oli kyseessä sitten esimerkiksi nostopöytä, trukki tai eri kokoisille tavaroille tarkoitetut vaunut ja kärryt. Intolog palvelee paikallisesti kaikissa varastosi kehitystarpeissa.

 

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja