Raskaat laatikostot

Raskaat laatikostot

Raskaat laatikostot 70, 90 ja 130 ovat järeitä ja tilavia työkalulaatikostoja. Ne sopivat hyvin yksittäisiin työpisteisiin tai työkaluvarastoihin. Laatikostoja on kahta korkeutta 110 cm ja 140 cm. Kaikki laatikot ovat 100 % aukeavia. Perusmallisen laatikon kantavuus on 75 kg / laatikko ja H-sarjan laatikoissa kantavuus on huimat 200 kg / laatikko.

Raskaissa laatikostoissa on poistettava sokkelin etulevy, jolloin laatikoston siirto onnistuu helposti haarukkavaunulla tai trukilla.

1100 mm korkea laatikosto sopii hyvin seisomatyöpisteeseen. Laatikoston kansi on vahvistettu ja varustettu urallisella kumimatolla, jolloin myös kantta voi käyttää työtasona.

Laatikosto voidaan lukita. Turvamekanismi varmistaa, että vain yksi laatikko voi olla auki kerrallaan.

Laatikoihin on saatavissa erilaisia laatikon jakajia ja työkalukouruja, joilla voidaan toteuttaa erilaisia säilytystarpeita.

Raskas laatikosto on suosittu säilytysratkaisu monenlaisissa varastoissa ja valmistavan teollisuuden tuotantotiloissa ja työpajoissa.

Laatikoston voi valita monilla erilaisia laatikkokombinaatioilla, joita löydät useita tuoteperhesivuilta. Intolog-myyjäsi auttaa mielellään oikean laatikoston valinnassa.

Kysy lisää: Workshop-pöytien varusteluosat ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja