Teollisuuskaapit

Teollisuuskaapit

Teollisuuskaapit soveltuvat monenlaisten työvälineiden ja tavaroiden säilytykseen. Mitoituksissa on valinnanvaraa.
Hyllykaapit sopivat yleiskäyttöön ja ovat edulliset hankkia.
Varusteltavia kaappeja on sekä valmisrunkoisena että hyllyjärjestelmästä yhdistellyt kaapit.

Metallikaapit kestävät kovaa käyttöä ja kaapit soveltuvat myös järeämpien tavaroiden säilytykseen. Tutustu tuotevalikoimaamme ja kysy lisää lähimmältä Intolog-myyjältäsi.

Valmisrunkoisissa teollisuuskaapeissa on viisi runkovaihtoehtoa ja monipuoliset lisävarusteet. Hyllysyvyys on 425 mm ja kantavuus 100 kg. Kaappien runko on harmaa ja ovet siniset. Ovissa on lukko. Kaapit toimitetaan koottuina.

Varusteluosiin kuuluvat reikälevytausta, teräsjakajapari, teräshylly, hyllyjakajat, vetotaso, laatikko, riippukansiolaatikko ja tukijalkapari.

Hyllyjärjestelmän teollisuuskaapeissa hyllysyvyydet ovat 400 mm, 500 mm ja 600 mm. Kantavuus 150 kg. Kaapit toimitetaan osina. Hyllytasot on helppo asentaa. Kaappien leveys on 1004 mm ja ovien korkeus 2000 mm.

Varusteluosiin kuuluvat hyllynjakajat, reikälevyt, laatikot, välijakajat ja välilevytsekä lisäjaksot.

Raskashyllyjärjestelmän teollisuuskaapeissa hyllysyvyys on 714 mm. Vakiokorkeus on 2000 mm. Hyllyleveydet ovat 750 mm ja 950 mm. Edellisen kantavuus on 400 kg ja jälkimmäisen 350 kg. Sisusta voidaan varustella tasoilla tai laatikoilla.

Kysy lisää: Törmäyssuojat ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja