Tietoa meistä

Varastoasentaja

Intolog - Kokenut kumppanisi sisälogistiikassa

Intolog on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntijaketju. Intologin toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Asiakkaitamme ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaitamme. 

Intolog-ketjuun kuuluu seitsemän suomalaista sisälogistiikan kärkiyritystä.

Asiakkaitamme ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaitamme. Palvelupisteitä on kaikkiaan 14 paikkakunnalla. Intolog on palveluksessasi, kun kyse on tavaran ja materiaalien vastaanotosta ja tunnistamisesta, hyllytyksestä, keräilystä, yhdistelystä, pakkaamisesta ja lähetyksestä sekä materiaalien siirrosta.

 

Sovella-työpiste

Panostamme palvelun laatuun ja uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhteistyö ja yhteydenpito asiakkaisiin jatkuu myös sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu ja asennusurakka on saatu päätökseen. Paraskin varasto tai työympäristö edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja asiakkaan muutostarpeiden huomiointia. Intolog palvelee sinua kaikissa huoltoon, käyttökoulutukseen ja turvatarkastuksiin liittyvissä asioissa. Varastosi lisä- ja täydennystilaukset hoituvat sujuvasti luotettavan yhteistyökumppanin kanssa!

Intolog-ketju

  • Valtakunnallinen sisälogistiikan ammattilainen
  • Vahvasti paikallinen, seitsemän jäsenyritystä
  • Ketju ja sen vahva yhteistyökumppanien verkosto varmistavat saumattoman palvelun suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja koulutukseen
  • Sisälogistiikkaan kuuluvat alan parhaat tuotemerkit
  • Kasten-tuotteiden ainoa valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa
  • Sisälogistiikan oikea ratkaisu pieniin ja suuriin tarpeisiin!

Pylväselementti P90/18 5500 Osina ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja