Intolog

Intolog on suomalaisen sisälogistiikan ammattilaisketju

 

Intolog on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntijaketju. Intologin toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Asiakkaitamme ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaitamme. 

Intolog-ketjuun kuuluu seitsemän suomalaisen sisälogistiikan kärkiyritystä. Palvelupisteitä on kaikkiaan 14 paikkakunnalla. Intolog on palveluksessasi, kun kyse on tavaran ja materiaalien vastaanotosta ja tunnistamisesta, hyllytyksestä, keräilystä, yhdistelystä, pakkaamisesta ja lähetyksestä sekä materiaalien siirrosta. Ota yhteyttä, Intolog palvelee!

Intolog on erikoistunut sisälogistiikan toimintojen tehostamiseen. Tarjoamme varastointiin, tavarankäsittelyyn ja  työpisteisiin toimivat kalustoratkaisut sekä suunnittelupalvelua. Intolog-pisteet ovat yrittäjävetoisia ja palvelevat eri puolilla Suomea. Saat paikalliselta asiantuntijamyyjältäsi apua niin yksittäisessä tuotteessa kuin kokonaistoimituksissa laajaan projektiin. 

Valikoimme parhailta valmistajilta kaikkiin tarpeisiin sopivat tuoteyhdistelmät – ja neuvomme, miten hyödyntää vanhoja ja olemassaolevia tuotteita pitkällä tähtäimellä. Liputamme kokonaisvaltaista ajattelua ja muutoksiin mukautumista. 

Noutovarastomme palvelevat kiireellisissä toimituksissa. Saat kalusteet halutessasi asennettuina tai kasattuina: asentajamme ovat tehtaiden valtuuttamia ja kouluttamia ammattilaisia. 

Hyödynnä ammattilaista!

Toimiva sisälogistiikka on yrityksellesi kilpailuetu. Sisälogistiikan tehostamisella parannetaan työturvallisuutta ja saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä. Prosessiajat lyhenevät, ja toiminnan tuottavuus kasvaa.

Saat tarvittaessa lähimmän Intolog-pisteesi asiantuntijan paikan päälle tekemään tilannekartoituksen. Logistisissa ratkaisuissa huomioidaan toiminnallisuus ja kaluste- ja tilasuunnittelu. 


Usein varastossa päädytään yleisiin ratkaisuihin: lavatavara laitetaan kuormalavahyllyihin, kappaletavara pientavarahyllyihin ja pitkä tavara ulokehyllyihin. Jokaisella asiakkaalla on varastointiin ja työympäristöön liittyviä yksilöllisiä tarpeita. Intologin ammattilainen kartoittaa sisälogistiikan tarpeet asiakkaan toiveita kuunnellen ja tiloja tutkien. 

Käytännön malliesimerkkejä onnistuneista toteutuksista on paljon, pystymme halutessasi järjestämään myös referenssikäyntejä erilaisiin kohteisiin. Intologin asiantuntijat ovat palveluksessasi. Toimialakohtaisia ratkaisuja on tarjolla pienistä suuriin tarpeisiin ja varastokalustamisesta teollisuuskalustamiseen. 


Laitehuollot, trukkikurssit ja turvallisuustarkastukset

Hoidamme toimittamiemme tuotteiden huollot. Jos tarvitset trukkeja vuokralle tai haluat hankkia työntekijöillesi trukkiajokortin, sekin onnistuu. Kysy muista vuokraus- ja rahoitusratkaisuista. Kalusteiden ja laitteiden kunnon säännöllinen tarkkailu on omistajan vastuulla. Turvallisuustarkastukset, käyttäjäkoulutukset ja itseopiskelumateriaalit kuuluvat myös palveluihimme.

Sisälogistiikan sitoutunutta kumppanuutta

Panostamme palvelun laatuun ja uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhteistyö ja yhteydenpito asiakkaisiin jatkuu myös sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu ja asennusurakka on saatu päätökseen. Paraskin varasto tai työympäristö edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja asiakkaan muutostarpeiden huomiointia. Varastosi lisä- ja täydennystilaukset hoituvat sujuvasti luottavan yhteistyökumppanisi kanssa. Toimiva, siisti ja turvallinen työympäristö on yhteinen tavoitteemme!
 

Kiinteä H-jalka Workshop-pöydälle ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja