Suojaverhot

Suojaverhot

Meiltä saat kylmältä, kosteudelta, pölyltä ja melulta suojaavat oviverhot sekä erilaiset hitsaussuojat ulko-ja sisäkäyttöön. Läpinäkyvä PVC-oviverho kestää pakkasta ja on helppo asentaa. Kiskoon kiinnitettävillä suojaverhoilla on UV-suojaus ja M2-paloluokitus.

Hitsaussuojat ovat helppo ja nopea kasata. Välisermien lisäksi valikoimassa on hitsaustila- ja haitariverhoja. Kevyesti liikuteltavalla suojaverholla saadaan rajattua tulityötila nopeasti ja vaivattomasti. Haitariverho pitää lattiatilan vapaassa käytössä ja mahdollistaa myös siltanosturien käytön, koska verho ei vaadi kiinteitä kiskoja. Verhot ovat saatavissa halutun värisillä umpikankailla tai tulityöhön tarkoitetulla sinisellä tai keltaisella hitsauskalvolla.

Suojaverhoilla, kuten oviverhoilla, halutaan usein suojata työtilat myös pölyltä ja melulta. PVC-oviverho eristää kylmän ja vedon ja suojaa kosteudelta ja ilman epäpuhtauksilta.

Kysy lisää suojaverhoista ja välisermeistä lähimmältä Intolog-myyjältäsi.

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja