Laatikostot

Säilytys

Intologin valikoimista löytyvät niin kaapit, hyllyt, pientavaralaatikostot kuin varasto- ja kuljetuslaatikot varastoihin, huoltotiloihin, teollisuusympäristöihin ja toimistoihin. Harkiten valitut kalusteet pitävät tilat järjestyksessä, ja samalla toiminta tehostuu! Kysy lisää paikalliselta Intolog-myyjältäsi.

Säilytätkö työvälineitä, myyntiartikkeleita vai pitkäaikaista säilytystä vaativaa tavaraa? Autamme optimoimaan säilytystilasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteemme sopivat varastoihin, teollisuustiloihin, myymälöihin ja toimistoihin. 

 

Paikat pysyvät järjestyksessä ja toiminta tehostuu entisestään, kun säilytysratkaisut on valittu harkiten. Toimiva säilytysratkaisu helpottaa tavaroiden löytymistä, on kestävä ja säästää hukkatilaa.

 

Tarvitsetko säilytysratkaisun pientavaralle?

Haetko kestäviä varastolaatikoita?

Onko sinulla rajallisesti tilaa, mutta suuri määrä tavaraa?

Yksittäisten tuotteiden lisäksi saat meiltä myös integroidut kokonaisratkaisut. Varastotila saadaan optimoitua parhaiten, kun valitaan oikea varastohylly ja siihen sopiva säilytysratkaisu. Pyydä myyjämme kartoituskäynnille tai tule keskustelemaan säilytysvaihtoehdoista tai muista sisälogistiikan ratkaisuista lähimpään Intolog-pisteeseesi.

 

Säilytysratkaisujen valikoimiin kuuluvat säilytyslaatikot: erilaiset varastolaatikot, ottolaatikot työtarvikkeille, laatikostot, teollisuuskaapit, hyllyt ja muut säilytysratkaisut. Kuljetuslaatikoihin lukeutuvat muuttolaatikot, mappilaatikot ja elintarviketeollisuuden lihalaatikot.
Säilytätkö haitallisia aineita tai palosuojausta tarvitsevaa tavaraa? Meiltä saat myös turvalliset erikoiskaapit.

Kysy lisää: TPH-pöydät ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja