Kasten Compactus -siirtohyllystö

Kasten Compactus

Siirtohyllystö, jolla on viimeistelty ulkonäkö ja vankka rakenne järeämpäänkin käyttöön. Nämä hyllystöt suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti. Pyydä Intolog-myyjä käymään!

Kasten Compactus XTR -siirtohylly on täydellinen ratkaisu tehokkaaseen arkistointiin ja varastointiin. Siirtohyllyllä saadaan samaan tilaan jopa kaksinkertainen määrä hyllytilaa verrattuna kiinteisiin hyllyratkaisuihin. Hyllyt liikkuvat kevyesti lattiakiskoilla ja ovat täysin sovitettavissa mihin tahansa tilaan. Hyllystön saa sähkö- tai veivikäyttöisenä. 

Linkki kuvastoon sivulle 45: Avaa uuteen välilehteen

Aina kun tilan tehokas käyttö on ensisijaista, tarjoaa siirtohyllyt, monia etuja.

Siirtohylly on ergonominen ja helppokäyttöinen sekä erittäin toimiva ja houkutteleva lisä monenlaisiin tiloihin kuten kirjastoihin, toimistoihin, myymälöihin ja arkistotiloihin. Hyllyryhmä voidaan lukita ja erilaisille kuormille suunnitellut käyttölaitteet mahdollistavat tasaisen ja ergonomisen hyllyjen liikuttelun riippumatta sisällöstä tai väliköiden määrästä. Lukitus- ja turvalaitteet, sähköiset tai mekaaniset, estävät luvattoman pääsyn arvokkaisiin ja arkaluonteisiin materiaaleihin. Käyttäjän turvallisuutta lisää sähköiset turvavarusteet.

Kasten-siirtohyllyt on valmistettu SFS 5187 Metalliset arkistohyllyt, terminologia, mitoitus ja lujuus -standardin mukaan ja laatujärjestelmällemme on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti. Peitelevyn materiaaliksi voidaan valita joko polttomaalattu teräs tai MDF-levy puuviilulla tai maalattuna ja näin voit luoda helposti työympäristöön sopivan ulkoasun.

Kiskovaihtoehdot:

Vankat kiskot on valmistettu kuumavalssatusta, sähkösinkitystä erittäin vahvasta teräksestä ja ne voidaan asentaa uppo-asennettuna tai pinta-asennettuna, pinta-asennettuna myös nousulistoin varustettuna.
Vakiomitat:
Maksimi välikkökuorma riippuu kiskomäärästä ja hyllytyypistä: