Varastot

Varastot

Varastoitavat tavarat ja niiden säilytystavat vaikuttavat varastohyllyjen valintaan. Jokaiselle varastoitavalle tavaralle ja eri toimialoille löytyy juuri sopiva ratkaisu. Intolog ideoi ja suunnittelee kanssasi parhaiten soveltuvat varastokalustoratkaisut, tilojen toiminnalliset ratkaisut sekä vertailee eri hyllytyypit. Eri hyllytyyppejä ovat mm. perinteiset kuormalavahyllyt, pientavarahyllyt, pitkän tavaran hyllyt ja lavahyllyjärjestelmät. Varastoa täydentävät mm. merkintätuotteet, turvallisuustuotteet sekä varastoautomaatit.

Tarvitsetko uusia varastohyllyjä tai osia vanhojen jatkeeksi? Varastohyllyjen ja muiden varastokalusteiden lisäksi saat meiltä tuotteet, joilla järjestät, merkitset ja säilytät tavarasi tehokkaasti ja turvallisesti. Valikoimissamme on laaja kattaus Kastenin valmistamia varastohyllykalusteita, kuten lavahyllyt, trukkihyllyt, orsihyllyt ja oksahyllyt sekä varastoautomaatit.

Teemme myös varaston layout-suunnittelua. Tehokkaalla suunnitelmalla 7 500 neliön varastotilan kutistuu 1 500 neliöön. Paikalliset asiantuntijamyyjämme ovat käytettävissäsi. Tehostetaan yhdessä varastosi toimintaa turvallisuutta unohtamatta.

Edustamme varastohyllyissä markkinajohtaja Kastenin kotimaisia tuotteita. Kasten on pitkäaikainen päämiehemme, jolla on pitkä kokemus sekä runsas varaosavalikoima. Saat saman tien mukaasi yleisimmät varastokalusteet, kuten kuormalavahyllyt ja pientavarahyllyt lähimmästä Intolog-pisteestä. 
 
Meiltä saat myös valmistajan valtuuttaman asennuspalvelun. Kysy joustavia rahoitusratkaisuja tai vuokrausmahdollisuutta varastokalusteille. 

Varastokalusteiden ohjeita löydät tästä.

Minkälaista tavaraa varastoit? 
Onko tilan optimointi hallussa?
Miten järjestät toiminnot ja tavarat parhaiten? 
Onko varastohyllysi varustettu turvallisuusosilla? 

 

Varastohyllyjen valintaan vaikuttavat tavaran ominaisuudet, säilytystavat ja varaston toiminnot. Saat meiltä tavaroillesi parhaiten soveltuvat hyllyt ja varastoautomaatit, varaston opasteet ja merkintätuotteet sekä turvallisuutta lisäävät tuotteet ja koulutukset. Turvallisuudesta ei kannata säästää, sillä seuraukset käyvät usein kalliimmaksi. 
 

Kauas katsova palvelu ja tuotteiden pitkä elinkaari 

 

Palvelun jatkuvuus on taattu: saat meiltä jatkossakin lisäosat ja varaosat tuotteisiisi. Autamme hyödyntämään olemassa olevia tuotteitasi, jotta saat niistä parhaan hyödyn pitkällä tähtäimellä. Laadukkailla tuotteilla on myös hyvä jälleenmyyntiarvo. Ostamme myös vanhat varastohyllysi. 
 
Neuvomme, minkälainen trukki sopii yhteen varastohyllyjesi kanssa. Varastotrukit löydät Materiaalinsiirron tuoteosiosta. 

 

Layout-suunnittelusta apua tehokkaaseen tilankäyttöön 

 

Varaston tehokkuuteen on helpointa vaikuttaa sisälogistiikan suunnitteluvaiheessa olipa kyseessä uuden varaston rakentaminen, entisen laajentaminen tai nykytoiminnan kehittäminen. Tilan huolellinen sisälogistinen suunnittelu maksaa itsensä nopeasti takaisin.  

 

Ota yhteyttä lähimpään Intolog-myyjääsi, niin saat taatusti paikallista palvelua. Valitsemme eri valmistajilta teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten yksittäisestä tuotteesta tai kokonaisratkaisusta.

Kysy lisää: Varastoautomaatit ja muut sisälogistiikan ratkaisut

Kysy lisää, asiantuntijamme vastaavat

Wrapper

Täyttämiesi tietojen perusteella tuoteasiantuntijamme voi ottaa sinuun yhteyttä. Voimme myös lähettää sinulle tuotetietoa. Yksityisyydensuoja